ENKLARE ÄN BLOCKET
FÖRMEDLING AV NY OCH BEGAGNAD SPORT&FRITIDSUTRUSTNING

Sportbytarboden © 2009-2016  Contact | Site map

DET HÄR ÄR SPORTBYTARBODEN

Sportbytarboden.se är ett familjedrivet företag som startade hösten 2009. Sedan dess har över 13.000 kunder anlitat våra tjänster.

Vi som driver verksamheten har alla lång erfarenhet av olika idrotter, men framförallt från skidåkning - både som skidlärare och tävlingsåkare.


Under högsäsong betalar vi nu ut ersättning för sålda varor till över 1.000 nöjda kunder varje månad.


Idrottsutrusting är ofta dyr och barnen växer i en ”plånboksovänlig takt”. Genom att återanvända sakerna bidrar vi dessutom till ett hållbarare samhälle !


Vi har låg provision och vårt automatiserade system för utbetalning gör oss unika. Vi tycker definitivt att vi lever upp till vår slogan: ”Enklare än Blocket”.Vill du också driva en butik ? Kontakta oss så berättar vi mer.”Enklare att sälja  ”Vi tar hand om försäljningen och när varan är såld så år du pengarna direkt till ditt bankkonto. Du får avisering via epost.


”Enklare att köpa”  Du har flera storlekar och modeller att välja på på samma ställe. Du får hjälp av kunnig och engagerad personal. Får du problem med varan efter köpet hjälper vi dej att lösa det.KONTAKTINFORMATION

Skicka ett mail till:


taby(at)sportbytarboden.se


Vi återkommer i normala fall inom en arbetsdag.

1.200